Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Run, bitch. RUN!

jag tittar bort
för att slippa låtsas le

du tar tag i min hand
hårdare men ömmare än någonsin
men jag vet bättre än så
fjärilarna inuti mig
kastar bort vingarna

du kommer aldrig vinna
ett hjärta så rent

du är där du alltid varit
på en plats där ditt hjärta är utklätt
som på en maskerad utan människor
vi vet båda hur det kommer sluta

passionen fryser till is
och du låtsas vara varmare än någonsin
medan du dränker mig i en pöl av iskallt svett

sedan går du din väg
och låter perfektionen förbli med att säga
vi gled ifrån varandra, helt enkelt

sanningen är den att
du aldrig kommer känna brinnande kärlek
för kärleken du ger är frusen

i tanken vill jag ta det lugnt
men det är så jävla härligt
att tappa kontrollen!
så om du bestämmer dig för att gå igen
kanske du istället ska fundera på att springa

jag tittar bort och ser
dig försvinna
och jag ler
större än någonsin




Fri vers av ms. r ghazale 2
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-10 23:57



Bookmark and Share


  bögpoesi
haha
vi gled ifrån varandra
det lär inte vara mycket eftertänksamhet om man förvandlas till en ål och glider ifrån en


Låter som ett bra val att låta honom glida iväg
gillar texten!

/Jamin
2009-01-13

  mikael ejdemyr VIP
Jag tycker om den här, Rina. Hur du håller elden vid liv.
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale 2
ms. r ghazale 2