Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömt bomb



USA har ”glömt” en atombomb
I Grönlandsisen
”man tyckte väl inte det var viktigt”
eller nåt….

Tänk om nån skulle ”glömma”
En atombomb i, t ex USA
Eller, tappat bort som de sägs...




Fri vers av LassO
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-11 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja man kan undra hur man kan tappa bort en sådan...
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO