Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtan är som en drog som gör dig förvirrad och frånvarande

Att ständigt se bilder
känna dofter och beröring från det förflutna

Minnen som tränger sig på
som hjärnspöken utan att man själv har kontrollen över dem

Men längtan är också vacker och hoppfull

att en dag...




Fri vers av Afrodite
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-25 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Afrodite
Afrodite