Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Det man inte får, kan man alltid drömma om -

                      ***

 

I frostig vinternatt

kryper jag ner under täcket

sluter mina ögon...

...och vandrar hand i hand med dig till vågornas brus

längs

solkustens

milsvida

sandstrand

*

*

*

 

                 




Fri vers av Afrodite
Läst 474 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-12 19:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tjusigt, Afro!
En härlig dröm.
2009-02-12

  blackandwhite333
Det man inte får kan man alltid drömma om. Tänkvärd.
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Afrodite
Afrodite