Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsfrände

                           *

En tår faller nerför min kind

blandad med förlorat hopp och tilltro till kärleken

Min själ är naken sedan du ristat ditt avtryck och

seglat iväg till en främmande värld

som bara du förstår

som bara du ser

en värld jag inte kan nå

 

En dag kommer du inse

att

av alla jordens själar

kan man älska många

för deras varma hjärtan

 

man kan

åtrå många

för skönheten ögat ser

 

men med en själsfrände kan man nå

himmelska höjder

och få ett pass till äkta kärlek

utan bäst före datum

                          *

 




Fri vers av Afrodite
Läst 641 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-10 18:58



Bookmark and Share


  aol
så fint flödar din poesi
2009-05-13

  Peter Stjerngrim VIP
Så sant!
Vackert flöde - Tycker mycket om!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Afrodite
Afrodite