Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken - den sanna kärleken

Inget kan framkalla så mycket känslor som musik

Min själ och alla mina sinnen kan längta, rysa,

känna glädje och sorg när tonerna som smeker fram

bildar ett känslospel i hela min kropp

Rytmernas vågor som flyter

Harmonier som livar upp själen

refränger som äter sig in i huvudet

Ord i all ära men med rätt tonsättning

förstärks betydelsen och de bildar en helhet

Ett liv utan musik skulle kännas som en själslig stympning...

Musiken för med sig dans sång och glädje

accosiationer till en speciell händelse i livet

 

Jag lever musik

 

Jag andas musik 

 

och musiken lever med mig

 

 




Fri vers av Afrodite
Läst 518 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-13 19:13



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Kunde inte ha förmedlat denna absoluta sanning bättre själv ...
Livet utan musik är inte liv ...
För precis just så här är det!
Vackert!
2009-02-13

  dubbelve
Jag håller verkligen med! Vi måste uppskatta värdet av att kunna höra, tänk de människor som är döva och aldrig kommer kunna lyssna på musik igen. Hemsk. Fin dikt!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Afrodite
Afrodite