Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På alla hjärtans dag...


Ensamma hjärtan

*

Två ensamma hjärtan klappar i takt

förenade i känslan

men med olika liv

Du tog mitt hjärta

la det i en ask och stängde locket

I ensamhet det ligger och klappar

tills någon hittar nyckeln

släpper ut det i friheten

där solens strålar och fåglarnas sång

lyckan det åter ger

     *




Fri vers av Afrodite
Läst 543 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-14 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Afrodite
Afrodite