Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm i filmens värld...


Skymning

                       *** 

I skenet av eldsljus i den mörka natten träder du fram 

Du tar min hand i din

den är kall

Ditt bleka ansikte skymtar i ljuset

vackrare än något jag någonsin skådat

Dina ögon suger sig in i mina

de är magiska och förnimmer en

mystisk känsla av rovdjur och styrka

Du är godhjärtad i ditt kalla väsen och vacker som en gud

När solens strålar på dig skiner

glittrar du likt en perfekt slipad diamant

men inom dig skriker begäret efter blod

Mitt blod som du åtrår och längtar efter

I skymningen förför du min själ till rovdjurens rike...

 

                          ***




Fri vers av Afrodite
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 22:45



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tror utan tvekan att du är en alldeles sällsynt äkta romantiker ... *ler*
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Afrodite
Afrodite