Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende ögon

Din ömma blick i minnet mot mig ler
är det inte någon som ser

hur förändrad jag är
när du inte finns här

Mitt yttre visar glädje men
mitt inre väsen gråter

Mitt hjärta skriker
utan att det låter

Livets spel har flera nyanser
mitt speglas nu i det gråaste grått

En nyans som visar hur jag sista tiden mått

Varför gick det så snett
vi som älskade så

Det som verkade så lätt
blev kaos för oss två

Livet blir aldrig detsamma mer
när dina ögon inte längre mot mig ler




Fri vers av Afrodite
Läst 492 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-12 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Afrodite
Afrodite