Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda världar

Du var trasig och sargad
med ett brokigt förflutet

Hade modet och kraften att resa dig upp
välja en annan väg

inte en utstakad väg

utan en väg in i det okända

Med kärlekens och ödmjukhetens kraft bestiger du berg
ger dig ut på vandringsfärd för att upptäcka livet

Du är stark även om modet vacklar och allt känns mörkt

Min älskade

I mitt hjärta finns du alltid kvar
I min själ finns du med mig vart jag än går

En dag ska vi vandra samma väg
och våra själar åter förenas




Fri vers av Afrodite
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-26 15:23



Bookmark and Share


  berxper
Oj...! Den här var stark och fin!
Du skriver med stor känsla. Dikten har en romantisk ton, men är sorglig på något sätt...olycklig kärlek... men det finns mycket hopp i den! Just att resa sig och gå vidare!
Snyggt!
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Afrodite
Afrodite