Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du frågade: vad gör min kärlek med dig?


jag vill ha alla dina ord.

jag hittade dina ord ikväll.
dina varma, vackra ord.
de ord som gjorde mitt hjärta rött.

de ord som fortfarande gör mitt hjärta rött.

och jag minns hur det var,
när jag tänkte på dig hela tiden.
inte bara i drömmen.

och jag minns hur det såg ut,
för drömmarna var lika abstrakta.
som dimman du andades.

och jag minns hur du sa,
"det finns ingen som kan göra luft till dimma.
så som du."

och jag minns hur vi träffades,
bland så många gråtoner.
det som vi inte riktigt såg, men ändå fanns där.

och jag minns hur du viskade,
"varje andetag från dig, är sekunder för mig.
du är allt mina drömmar vill ha."

och nu vet jag hur det känns.

för jag väntar på din närhet.
för det är alltid vid midnatt som mitt hjärta ropar efter ditt.




Fri vers av scandal
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-18 08:32



Bookmark and Share


  Drömkram
Underbart vackert! Men 2008 !? Jag sörjer redan att jag inte hittat dig tidigare. Kram
2010-03-28

  Kim VIP
Vackert med en skön ton!
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal