Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek är närmare än tror...

 

Jag har slut på

ord

till tröst

 

till vilken nytta

mitt hjärta

 

talar jag

 

när det är min

famn

du behöver

 

 

att värma dig

 

att spegla

 

ditt vackraste jag...

 

 


 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 309 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-11 22:23



Bookmark and Share


    wildrosen
välskrivet,,,,
2008-11-17

    Sleepy
Väldigt fint,
2008-11-13

  Elaine.S VIP
Så fint , så ömt och välmenande ord och längtan till närheten
känns påtagligt..
2008-11-11

  berxper
Fint och ömt!
Du skriver med stor värme.
Ibland är kärleken precis bredvid.
Din avslutning är underbar!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter