Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En själ kanske?


Jag får för mig saker;
den senaste är att virka en sjal
. eller en själ möjligtvis .




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-11 23:49



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Hehe, väldigt finurlig lek med ord.
Undra om det funkar..
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg