Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köld

Ånger sånger
Och långkalsonger
Kallt och vintrigt
Lusig pina

Kalla hjärtan
Kylan, smärtan
Är frostnupen
Vinden vina

Rostangrepp
Kalla skepp
Segla i isiga vatten
Isen krossas tills
Den har sitt grepp
Mörkt är vattnet
Mörk är natten

Isen skruvar många skuta
Ner i kalla vattnets kvav
Där många resor sluta
Som i köldens grav





Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-02 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA SKRIVET!
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO