Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man har gjort det, en gång... en gång... är ingen gång eller? Man vill inte råka ut för detsamma igen...


Äkta äktenskap


OM jag gifter mej
Igen…
OM jag än en gång vågar
Försöket…

Så ska bruden va vit och fin
Men krona och slöja
Vit lång klänning
Hon ska komma mej till mötes
I kyrkan, naturligtvis
Vi ska gå fram tillsammans och lova
Jag ska kyssa bruden

De ska va på sommaren
Festen ska vara ute, om de går
Om de är varmt nog
Och regnfritt
Och med…. Vanlig mat

Fritt klädesval, fria tal
Och de ska vara kul
Helt enkelt, mycke mingel
Kanske en brasa för korvgrillning
Senare på kvällen

Innan det traditionella
Då får hon bara ha slöja och strumpor
Vita, långa… va fanken
Jag ska väl få njuta av synen med ;=)
Är man obotlig romantiker, så är man…

Men de viktigaste är att
Kärleken är, äkta…
För det var det jag saknade mest
Förra gången, äkta kärlek
Men vad visste man då…
Kanske vet man bättre, nu…




Fri vers av LassO
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-12 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt...
2008-11-12

  Njord
Äkta kärlek känns nog om man träffar på den. Och ibland gör man det en gång i livet och ibland många gånger. Som det heter kärleken är evig det är bara föremålet för den som byts.
Jag gillar din text men näst sista versen känns det som om du ångrar dig och försöker skoja bort din önskan.
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO