Någon ringde ett

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon ringde ett




Samtal

 

Du gled bort

Någonstans över prärien

I en tom vattenflaska

 

Du slog alla siffror

På mobilens tangenter

Men jag hörde inget

 

Du skyllde på mig

Att det var jag som

Beställt stormen

Stoppat dig i flaskan

 

Att jag är döv

Kan jag dessvärre

Inte rå för

Dessutom har jag

Ingen telefon




Fri vers av madigan
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-11-12 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan