Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har jag att förlora?

 

Du ser
mig
i
dimmors svalka

lapar
soldroppar

dricker
mitt
blod

du frågar

vem
jag är?

 

frågan är ställd

och
jag
antar utmaningen




Fri vers av Blodros
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-12 22:53



Bookmark and Share


  vimmelkantig
Bra!
2008-11-13

  Nova-Liv
You go, there is nothing to lose - but a lot to win
2008-11-13

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
inget att förlora
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros