Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du drömma med mig?

 

 

kärlek
är bara ett ord
som beskriver
det jag i hemlighet känner för dig

och nu faller regnet igen
kyler ner lågan i mitt hjärta
men aldrig slocknar den, aldrig
och mina tårar försvinner i regnet
som om de aldrig existerat

du ligger om nätterna
drömmer dig bort från mörkret
själv ligger jag och drömmer om dig
och jag undrar
vill du drömma med mig?

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 580 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-12 22:58



Bookmark and Share


  desperado
Snyggt! Innehållet är välformulerat och den grafiska formen tilltalande. Den här dikten tycker jag om!
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP