Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och vår

Sol och vår
Underskriften för en annons
Av den förste riktigt kände
”solochvåraren”
Som liksom satte namnet

Men för honom
Lyckades det inte så bra
Så han var väl ingen lyckad
Solochvårare
Egentligen….
Han åkte ju fast….




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-20 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO