Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska man säga "hata" eller "förakta"? Men visst är det märkligt, med dessa drönare inom offentligheten... (vittnesmål från tillfällig besökare)


Soc i Sundsvall

Man undrar var
”soc i Sundsvall utan pengar”
ska åka i år…

Förra året var de visst på Island
Men de hade visst inte råd
Eller råd
För de behövande….

De var bara ett par av en grupp
Som man ”inte får nämna vid namn numer”
Som kom in och skrek
Hotade och levde om
De fick kontanter…. Ja just ja
Då hade man kontanter helt plötsligt

Märklig värld, märklig soc
Med alla dessa ytterliggheter
Som Sundsvall där man tar in
Personer som straffats ut
Av anledning ”olämpligt uppträdande”
Får komma in igen….

Märkliga märkligheter….




Fri vers av LassO
Läst 168 gånger
Publicerad 2008-12-20 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO