Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ingen basker


Jag har ingen basker
Eller nån ful grön anorak
Jag skriver som rask är
Om allt som faller mej i smak

Den som inte det gillar
Kan bara ignorera eller låta bli
Om det själen på dej killar
Så kanske, du trivs bäst, helt fri…
Från mej…




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-13 00:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läser gärna dina tankar...det vet du!
2008-11-13

    Seud P Myno
Snygg rubrik
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO