Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kul-lager


Det var ett kul-lager
Roligare än så här
Blir de inte

Sa Sven Wingvist
Nånstans i sfären
Runt
Hjulen
Och kulorna….

Och ska man ha ett lager
Såå ska de vara kul..




Fri vers av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 01:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt som är kul, är nog just kul...
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO