Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"panken"


NU är de stöd
Till alla, i Ebberöd:s
Bank
Vårt dagliga bröd
Får försörja en pank
Eller två
Som lånat ut
Utan prut
Tills pengarna är slut

Vart tog vinsterna vägen
Som ni skröt om förut
Då när de aldrig var prut
På bonusar
Och ingen hörsägen var de väl
När man gick in i dessa avtal
Som var ett eget val…

Men nu är allt Ebberöds bank
Och man är pank
Står i svank för Borg
Bankernas fattigkorg
På penningarnas torg




Fri vers av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-13 17:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
*Applåderar texten stående så, flera av oss här är med och är begeistrade över detta som du skrivit*
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO