Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cement

Vi finner oss fastfrusna
i cementerade block.
Vi drunknar aldrig.
Vattenlinjen når endast hakan.

Det gråa drar vårt röda,
över gult, under blått,
och runt det gröna.

Jag krossar din skalle
mot den hårda cementen,
och dina ord sprängs.

Vokalfragment träffar mitt hjärta,
och det svarta faller sönder även det.




Fri vers av Daybreaker
Läst 265 gånger
Publicerad 2005-08-11 20:29



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mycket spännande läsning - dramatiskt och brutalt - bravo
2005-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker