Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUNGSÄNGEN


Kungsängen
Nu vet man vad en Rosendal kostar
7990:-
ord pris 11 900:-
eller 393 i månaden
”som en felparkering”
man undrar, är Rosendal detsamma som en felparkering?

(men är det en reklam annons
eller en CV, från en medelålders singel
på en datesida, kan man undra?
”Vem vill ligga med Rosendal”?
Och vem vill betala för det?)

För dubbla priset så kan man få
Gustav III
Och oavsett så ingår Kungsängens garantier
-Gratis hemkörning
-Sov gott garanti
-måttanpassning
-räntefri avbetalning




Fri vers av LassO
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-19 20:26



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag ligger faktiskt på Gustav III hemma... passade på när dom hade en drive med 10 år gamla priser, så det var lite rimligare summor (eller om det rentav var 20, jag minns inte, det var ett jubileum i alla fall). Gustav är ganska skön, och anpassningsbar också, men en aning överreklamerad är han allt...
2008-11-20

  madigan
Hutlöst för en säng!
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO