Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten

Jag vill,
jag önskar berätta
rentav bekänna,
med meningar fyllda
nej, mättade,
av vackra
intagande ord
Inte bara säga om
utan när
Beskriva det sådär
just som det är
Men ord lätt fastnar
upp i min gom
Orden fastnar,
tungan slår knut
Fast i huvudet är orden
snurrandes kvar
Fast för endast mig att höra
Fångna att stanna
och beröra endast mig
Aldrig röra andra själar
aldrig snurra i öronkanaler

"Strunta i det,
tänk inte mer
Grumla abstrakt
med ting du kan se"

Så säger den till mig
den röst som jag hör
den röst som skriver
den röst som berör
Häktad av denna
För all tid och mer
Den talar till mig
jag ber om mer
medan jag skakar
de galler jag ser
De galler av ord
av saknad och törst
att en dag hitta
det ord som är störst




Fri vers av LitenSyster
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-13 23:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket finurligt det där med gallren.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster