Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marionett.



Nervbanor, nervtrådar,
som ett spindelnät i min kropp.

Nervändar, nervlekar.
Nervbränsle, nervhängsle.

Kalla nerver, varma nerver.
Svarta nerver, röda nerver.

Hotnerver, deppnerver.
Modnerver, mordnerver.

Men vem drar egentligen i trådarna?





Fri vers av Daybreaker
Läst 247 gånger
Publicerad 2005-08-11 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker