Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så går de till i den stora världen, utanför vårt land... där snutarna verkar får göra vad de vill....


Poliser döms


I Italien så kan även poliser dömas

Skulle vi få se detta i vårt land

Här får man nästan skjuta ihjäl folk

Utan att, de verkar göra nåt

C:a 2 tum var det från huvet när man sköt

I Göteborg

Sen bytte Göteborgs stad ut stolpen som träffades

För att ”dölja det hela”

Så går det till i vårt land…

INGEN polis döms




Fri vers av LassO
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-15 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO