Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. ibland istället för att leta bostad i marknader av kvicksand




renovering

 

 

hann inte måla och tapeters rinnande

kan inte förstås

 

jag förgås inte så lätt av sandfärgat sinnade

stängda är inga fönster här

 

ljudlöshetens dilemma önskar enbart

självsväng 

det görs inte utan vindar

 

det får gärna damma en smul bara det är friskhet

i panelen högst upp och lagomt drag invid fotknöl

 

men lim är inte lim incognito när släppet ekat högt 

i skarvandet som var

och om dom steg aldrig tagna i cementland

spardes till våningen över är det förlåtet

 

klister kallar lim larmar tejp trallar

om alternativ medan mjölvattsgröt rörs

 

ingen visste bättre när visket

det tystaste gränslösa gled utför trappen

 

 

när nära blir nära

får man inte måla

 

sig in i hörn

 

och inga kulor på räckets slut

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 120 gånger
Publicerad 2010-07-11 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri