Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 timmars lugn

Som i en jävligt dålig film.
Som en jävla idiot.
Jag håller på att dö i dina armar.
Jag vill sluta andas och jag vill sluta le mitt falska leende mot dig.
Sluta leva, sluta be om frid.
Sluta att slingra dig som en orm omkring mig, jag får panik.
Sluta! sluta!
Du tvingar mig igen.
Varje steg jag tar är ett nytt misstag i dina vattniga ögon.
varje stund blandad med smuts.
Varje gång jag måste sluta mina ögon och lyssna på hur jag äcklar dig och hur du kladdar med dina händer över min kropp fast du säger att jag får dig att må illa.
Jag fryser alltid, jag vet men jag vill inte.
Men just nu är du på jobbet och jag har ramlat i trappan igen.
Jag har 8 timmars lugn.




Fri vers av the wall
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-14 08:51



Bookmark and Share


    Calin
Brutalt vaknar jag till av din text. Får mig att kippa efter andan som fastnat någonstans på vägen genom strupen.Tack för att jag får läsa.Mycket bra skildrat.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

the wall