Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om mej och min bästa vän.. Vet inte hur rätt engelskan är, Men whatever.


Idioternas lilla visa

Det luktar som idioti
här hos mej
sen när gjorde det någonting
om man frågade dej?

Come on, Explore hell with me
Im not as wise as mankind can be

Precis såhär har det varit
flera år tills nu
det var vi som alltid ifrågasatte
det var jag och du!

Come on, Explore hell with me
Im not as wise as mankind can be

Vi är dom som lider av tristess
och har gjort det så länge vi minns
det gör ont, i mage, huvud och ögon
vi är så sjuka att det inte finns!

Come on, Explore hell with me
Im not as wise as mankind can be

Vi har skrikit så högt
att halsen har fått sår
Vi har rynkat på ögonbrynen
att dom fastnat av alla år

Im not as wise as mankind can be
Im not as wise as mankind can be
Im not as wise as mankind should be
Men det är väl på tiden att någon reagerar?




Fri vers av Ebba N.
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-14 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.