Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men det förstår du inte själv.


Du är läskig.

Det jag såg men aldrig ville se
som jag inte ville låtsas om
har krypit fram

Du skadade nästan
mej.

Förstår du vad fysisk smärta betyder för andra människor?
Förstår du att jag blir rädd när du orsakar mej det?

Du är så klok
väldigt klok
Men så jävla jävla läskig.
Du är så snäll så snäll.
men det finns där, nåt elakt.

Jag älskade dej
du var farlig tamejfan.
Du förstår inte innebörden i
aj.




Fri vers av Ebba N.
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-30 00:58



Bookmark and Share


  Isak VIP
Varför är det så lätt att falla för fel kärlek?
2010-08-16

  Ulf Lagerholm
ja märker man att någon man är tillsammans med och tror sig lita på, och att denna någon inte visar sig förstå eller begriper innebörden i åsamkad smärta, ska man genast samla ihop sina saker och springa därifrån, innan det kanske är för sent, att något grövre inträffar
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.