Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista salta kyssen

din sista kyss smakade
salt

gråt

Nu när den värsta smärtan är över
är det dags
att

Gå vidare.

som vänner.




Fri vers av Ebba N.
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-04 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.