Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom blick

Tomma dimmiga ögon
på en kropp
som har upplevt grejer
du och jag
inte kan måla upp i vårt huvud.

Tomma dimmiga ögon
innanför finns en pojk
som inte vill nåt annat än att
ha klara och intensiva ögon.

I den skadade själen bor
ett monster
som ätit upp nästan hela
pojken han kunde vart
som hotar att
förstöra.

Tomma dimmiga ögon
som jag alltid sett i
men aldrig förstått
hur farliga
dom är
hur farlig

du är.




Fri vers av Ebba N.
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-30 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.