Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skyller på vädret

Det är det här vädret som gör mig trött
och lite nedstämd
Bara en massa gråa moln som är fyllda med regn
Regn som sen faller ner ifrån himmelen till och från
dag ut som dag in
I över en vecka nu
Så utan någon sol så får mitt ansikte och min själ inte någon vitamin
av solens varma strålar
Dom som jag bara älskar när de skiner ner på mig
Så är det
Men som det ser ut nu är det inte så kul
Förbaskade tråkiga väder …….

Ken Cassel
14/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-14 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel