Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dödskuggans dal (Herde)

 

Du är lika död som jag

ändå vill du

visa vägen till liv

 

Kan en blind leda

en blind

 

ta gärna min hand

ditt mörker är

också mitt

 

kanske blir tomheten

ensamheten

lättare att bära

 

kanske glömmer vi

en stund i väntan på

en stjärnklar himmel

 

att spegla djupet

 

i längtan efter gryning

föds envist hopp

om dagen som bär

 

vill du dela soluppgången

så möts vi där

i ljuset

 

som de människor

vi är

 

otillräckliga

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-14 17:11



Bookmark and Share


  Margithe VIP
bra text, berör är smärtsam
2008-11-17

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!Sparas så klart!
2008-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Men Jesus lever.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter