Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en halländsk historia


vargen

vargen knallade förbi
uanför köksfönstret
häromdan

hara han rivit
nåra djur?

vet inte

men de polska
bärplockarnas bil
står kvar
sen i somras




Fri vers av tom boreland
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-14 17:43

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
en lite lurig historia,vart tog vargen vägen,
och dom polska bärplockarna, var är dom?
2009-03-02

  Blåbäret
får ju nästan skrämselhicka här... :)
2008-12-18

  ***Wicke***
Flera sådana vargar behövs på väl placerade ställen här i landet
2008-11-18

  Eaglemountains VIP
en lite full i rackarns historia om den växande vargstammen och den minskande stammen av polska bärplockare.....
2008-11-14

  Sanningsägaren VIP
gillar denna
budskapet går fram
och ser spjuvern
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland