Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goodbye my Almost Lover, Goodbye my hopeless dream.

varje gång du går
älskling,

verkar det som att du tar
min själ med dig
och jag andas utan
lungor jag andas
utan luft

du
livets själ

då du inte kommer tillbaka
älskling
kommer ändå min själ
tillbaka till mig
och plågan
och såren
läker av mina
tomma andetag

jag svär
på vår kärlek jag svär
på vindarna

jag svär
på nattens sömnlöshet jag svär
på saknaden

jag svär
på varje saknande tår jag svär på
den tid som fick mig lära
känna hjärtats rytm

jag svär
på vår kärlek
jag svär på...


jag vet inte


kanske elden


älskling,

jag kallar det
en vacker skam
jag älskar denna skam
för det är så vackert att
hjärtat kan sakna

jag valde inte att leva
i dina ögon
jag valde att långsamt dö

utan dina tunga andetag
som masserade min nacke
om nätterna

utan din själ
som gav liv till min




Fri vers av ms. r ghazale 2
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-15 00:14



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Kaka min kaka. Du är fan svartare än natt, rödare än kärlek, bultar och det brister och det drar. oh jävlar vad ont det gör för faaaaaaan. helvete!
2009-01-05

  mikael ejdemyr VIP
Everytime You Go Away (you take a piece of me with you). Hör Paul Young sjunga där i början :) Men sen är det som om en mer dramatisk Sångerska tar över och fördjupar det hela med stora egna ord. Det smakar inte bittert men erfaret... Jag tycker om det upphöjda svärandet i mitten, de retoriska upprepningarna i en sorgens extas. Där låter du som självaste Adonis. Och mot slutet, de djupa orden om en vacker skam.
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale 2
ms. r ghazale 2