Och natten seglade fram i sin egen takt!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och natten seglade fram i sin egen takt!


Något

 

Rummets blåhet

Smälte fönstrets genomskinlighet

Högt flög friheten

Genom de utslängda nätens öglor

 

Ansvaret grävde sina kornåkrar

Sällsamheten hade möte med

De hårdnackade kraven

 

Kärlek låg ännu kvar

I sin korg och sov  




Fri vers av madigan
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-15 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan