Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegen utanför mitt fönster (nojan)


Stegen utanför fönstret
handlar inte om mig
inte ropen
och inte orden på löpsedeln
Det är ingen som är ute efter mig

eller mitt namn

Kroppen utanför spegeln
står där utan mitt medgivande
känslorna förutan
skulle mina ben vara det sedda
Det är ingen som är ute efter mig

jag har glömt varför

Alltid har stegen utanför
varit det jag lyssnat till
springande
bort genom livet har målet förskjutits
Det är ingen som är

mig nära




Fri vers av halmstrå
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-15 15:21



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Tänker; ett förskjutet fokus, från det yttre till det inre. Tänker också; ensamhet - men på gott och ont, kanske?
2008-11-15

    papillon
Ruggig - och ruggigt bra!!
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå