Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På nätterna stiger svarta öar

På nätterna stiger svarta öar
osedda över vågorna
långt bortom farlederna.

Där vilar sälar tryggt.
Vaksamma labbar
landar högt på slipade hällar.

Det är landet
långt innan sagorna.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-15 17:02



Bookmark and Share


    Diktarminna
Vackert målad horisont, från trakter innan sagor tog form.
2008-11-16

  Maria Zena Viklund
åh slutraden det är landet långt innan sagorna, bokmärke!
2008-11-16

    papillon
Otroligt suggestiva bilder, dikten dröjer sig kvar i tankarna - tål många omläsningar!
2008-11-15

  Jessica Ebbesson
Slutraderna är svindlande i sin känsla. Vackra rader!
2008-11-15

  vera gade VIP
Så skönt utan människorna! bokmärkes.
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP