Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet kråkan om sorg


Den svarta galaxen
snurrar i bröstet.


Kråksvarta armar
mal ständigt mot hjärtat.

Vad vet kråkan om sorg
när den flyger över Hornstull?
    
 




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-15 17:03



Bookmark and Share


    papillon
Kråkan vet allt om mat men intet om själars svarta hål.
Applåder, bokmärkes
2008-11-15

  vera gade VIP
den flög just här förbi!
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP