Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grupp...

I en grupp
finns
en

grupp

finns en grupp
finns en grupp
finns en grupp
finns en grupp
finns en grupp...

den sista gruppen
kallas visst

individ




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-15 22:17



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Fyndigt!
2008-11-17

  Michaela Dutius
Så sant...i varje grupp finns grupperingar- till och med individen är en grupp celler.
2008-11-16

  Anders Nordlander VIP
precis svenna, nu har du fattat helt rätt
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP