Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra titlar är slut




Kärlek har fått en helt ny skala
som hjärtekrossare har man inget val

jag som alltid har varit den som
slagit till
gett nådastöten
ligger i egna tårar

för att jag vill inte lämna min kärlek
för att jag vill ha hans barn
om 10 år

tills dess
ska jag
gå på kurser
lära mig att stå ut
med honom
för att han säger att jag aldrig blir nöjd

men jag lära mig att byta blöjor
och bli en självständig kvinna
som jag egentligen alltid har varit från födseln

för att min pappa stack och min mamma slog
men nu är jag så stor
det går inte längre

bara med ord
man kan slå ordentligt med ord

jag blir nog en dålig mamma
så varför stannar jag hos en man
som jag inte är lycklig med
för att han är vacker, och jag vill ha familj med honom

jag kommer ändå förstöra dom
det säger ju alla
man behandlar som man själv blev behandlad.




Övriga genrer av paprika
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-15 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paprika