Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista sorgligt farväl


Det är dags att vira in oss
glömma vad vi var
vad vi hade
hur lyckliga vi var

Det här blir nog sista gången jag skriver om dig
hoppas jag
jag hoppas jag har skickat mitt sista fyllesms nu

För vet du vad
du har blivit äcklig och skabbig och vidrig
och jag känner faktiskt att jag avskyr dig

du är inte värd mina känslor eller min tid

Det här blir mitt sista sorgliga patetiska farväl

tack för allt

jag älskade dig verkligen
det gjorde jag
jag vill minnas dig som något fint
jag hoppas du minns mig på samma sätt

jag tror verkligen att jag släpper taget nu

tack för allt
du förgyllde mitt liv en gång i tiden

gjorde det till ett helvete andra tider

du var mitt ljus i mörkret
det var du som orsakade min ihåglighet
tack för allt

jag kommer alltid minnas dig









Fri vers av paprika
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-25 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paprika