Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig erkänt min kärlek för tjejer




Jag spelar som alltid död
bara för att slippa förklara vad som egentligen sker
Jag tror jag håller på att bli kär

Jag är redan förlovad till en man
men jag har aldrig erkänt min kärlek för tjejer

nu håller jag på att bli kär




Fri vers av paprika
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-16 06:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter problematiskt, det där, men kärlek kan nog aldrig någonsin vara "fel." Den kan bara vara mer eller mindre Komplicerad.
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

paprika