Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar bär mig vidare mot evigheten

Nu ska jag vara helt ärlig.
Jag saknar dig så mycket så
när jag lät min ande flyga ut
för att fånga dig
så blev den mörkrädd
och flög rakt tillbaka på mig

Jag minns fortfarande hur du luktar
kanske för att min säng klamrar
sig fast vid känslan av dig i ångest

den kan inte släppa dig
och det kan inte jag heller

du kommer alltid vara där
och jag menar inte vad de flesta menar
som kastar ut sig de orden som betyder mest
i ren förälskelse utan att ens veta vad de betyder
och båda personerna vet att det där med framtiden
leva tillsammans
är bara prat

nej det är inte bara prat
det får det inte vara
jag har redan valt ut huset vi ska bo i
jag hittade det i bostadsguiden

och Gud du får inte snuva mig på det här
jag vill ha det för mycket
det får inte bli som de gånger
då drömmarna har längre ben än mig
och jag hinner inte med, så de springer till någon annan
och självklart går de i uppfyllelse för någon annan

för att jag har älskat många gånger nu
älskat de jag inte tyckt om för att det förväntades
kysst kyssar jag inte menat
bara för att passa in

men du
du hänger på min vägg
ett foto från när du var 5 år gammal
sedan ligger du brevid mig och viskar att nu nu nu
NU är det faktiskt på riktigt
den dagen jag drömmer om kommer att komma

min dag
i london
då jag får svara i telefon med
hello, this is MRS Tornstam

Det här är blivande Mrs Tornstam till Gud.
Ta inte det här ifrån mig nu
jag vill ha det för mycket
jag har redan släppt iväg mina drömmar.




Fri vers av paprika
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-18 21:19



Bookmark and Share


    paprika
åh älskling du skrev den här för... 2 år sedan?? om du visste hur mycket lidande mr tornstam skulle orsaka dig då
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

paprika