Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män och kvinnor jag älskat sedan mitt hjärta förstördes

Vi låg under några träd
skrattade
berusade
du vände dig om och rörde mig
lindande in dina ben i mina
jag hörde aldrig av dig igen
senare fick jag veta att du knullade en tjej på gotland istället för mig
du visste inte ens hennes efternamn


***

Hon var så vacker
rödhårig precis som jag var
men du mådde inte bra
inte för att jag gjorde det men jag hade mina planer
jag hade planer för oss
så låg du på psyket
så blev du våldtagen
du sa att lesbiskt var FEL
fast du visste att du kände som jag
så flyttade du
jag tänker fortfarande på dig ganska ofta

***

Jag blev kär i dig
jag älskade dig i två år
jag ägde ditt hjärta i två år
så slog du mig
så lämnade du mig
jag hörde aldrig av dig igen
fast jag hör av mig ganska ofta
mest när jag är full
bara då faktiskt

***

Du älskade mig
det vet jag att du gjorde
jag trodde jag älskade dig med
men så hade jag en affär
jag har fortfarande inte sagt något om det
förlåt

***

Du var aldrig min
du kommer aldrig bli min
men jag var tvungen att höra av mig
bara för att se efter om du ville knulla nu
bara för att det är vad jag alltid längtat efter
min bekräftelse från dig
som aldrig ville ha mig

***

Jag var tillsammans med dig
aldrig kär
inte ens i närheten
men du var kvinna och jag ville ha köttet
vart tog du vägen?

***

Vi hade sex
vi blev tillsammans
vi gjorde graviditetstest
jag var otrogen med din vän
du hatar mig
jag var ändå bara din hora
jag har fortfarande inte fått mens
det var tre månader sedan

***

Min älskade förlovade kära
hjärtat tillhör dig men kroppen tillhör alla
jag har gett bort mitt hjärta till andra ändå
trots att jag var din
ska vi ändå gifta oss?

***

Kvinna igen
jag tror du känner samma sak
fast du säger att du är tjock och ful och jag kommer bara bli besviken
det tror jag inte på
jag vill bara säga som det är till dig
visa dig hur mycket du betyder för mig
men jag är rädd för att starta något nytt
jag har lärt mig den svåra vägen att de jag älskar mest
är de jag sårar mest
klarar ditt hjärta av mig?
är det värt det?

***

Du är så vacker så jag dör i din närhet
blir fjorton igen
kysser dina tatueringar
vi har bara sex
eller
du har bara sex
jag har känslor
de kan du aldrig få veta om
då kommer vi inte ha sex längre
det var länge sedan du hörde av dig






Fri vers av paprika
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-18 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paprika