Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns människor som aldrig var nära som lämnar gigantiska sår. Så finns det dom som borde lämnat sår, men som smet obemärkt förbi


du gjorde ont

Jag minns när vi sprang över förlorade minnen
och uttorkade tårkanaler för att för alltid
hålla fast vår flyktiga kärlek
som aldrig ville stanna hos oss
men vi ville så desperat att den skulle göra det
så vi skrek åt den och fick ångest av allt skrikande

för att vi ville inte ge upp
vi ville få vara för alltid
men alla sagor har inte fina slut
det blev inte så, blev det snutten?

Nu har jag en älskare
Jag ligger och studerar honom på nätterna
smeker hans rygg
jag får inte smeka hans mage
han säger att det får honom att känna sig
illa till mods

Han är min
att älska
på ett sexuellt vis
Jag skulle kunna vara hans
på alla sätt
men han betyder ingenting
det har han nog aldrig
gjort

Du har en fet hora
hon betyder ingenting för dig
det är bara du som tror att hon gör det
alla andra ser att du struntar i henne
det är bara du som ser fel
sluta tro på din egen lögn

Visst jag ligger uppe om nätterna och skriker
jag skriker riktigt högt
jag skär mig i handlederna och häller sprit i såren
jag saknar dig så
jag vill inte minnas
men det går bättre nu
jag har svält bort alla minnen

jag minns inte ens vad vi gjorde
jag minns bara att vi var, att vi fanns
det är rätt frustrerande

jag vill sitta på ett tak igen
dricka kaffe med dig igen
när du vägrar, totalvägrar att hämta mjölk
så vi hamnar i ett riktigt bråk
och nästan lämnar varandra

jag saknar dig så
men jag är värd mer än en
kvinnomisshandlare och ett otroget svin
hjälp mig hitta tillbaka
inte till dig utan till mig själv

jag vill bli som jag var
innan du förstörde mig




Fri vers av paprika
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-27 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paprika