Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är sjuk i anorexia nervosa



Nervös aptitlöshet
det är mitt problem
men jag är inte aptitlös
jag vill äta
det bara
går inte

Jag och Ana
i ett halvår har vi varit ett par
älskande älskare

jag är sjuk med ana
ana är min sjukdom
Ana är anorexia nervosa
Det enda jag bryr mig om
Det enda som betyder något för mig
Anorexia
Det är mitt vapen mot resten av världen
för blir huvudet förstört
då slipper man tänka
ta ställning

kopplas man bort från världen
kan man äntligen få vara
ensam
och läka
ifred




Fri vers av paprika
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-26 16:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag hoppas att du idag är frisk/(are) och har insett att livet är något helt annat än anorexia nervosa. Att hon inte är värld dig.
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

paprika